SalesMeetUp sorozat #7: Közösségi finanszírozással indult projektek

1 óra 22 perc
Ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 500 Ft
Ár: 5 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 900 Ft
Kívánságlistára teszem

JÓ ÖTLETHEZ TŐKÉT - PÁR NAP ALATT


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Van egy jó ötleted, de nincs rá elegendő anyagi forrásod? Szeretnéd tesztelni, hogy az innovációdat szeretni fogják-e az ügyfelek?

Itt a megoldás: a közösségi finanszírozás.

Orsi és két vendégelőadója Lévai Richárd, a Közösségi kalandozások és a Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket című könyvek írója, valamint Szigeti Attila aki a Start Up vállalkozásokról ír épp könyvet (amihez szintén a közösségi finanszírozással gyűjtött tőkét), saját példáját bemutatva segít abban, hogy eredményes közösségi finanszírozású projektet tudj Te is csinálni.

Őszintén beszélnek saját hibáikról, és sikerükről- tanácsokat adnak hogyan fogj hozzá, megmutatják lépésről-lépésre a tennivalókat. Ha követed a tanácsaikat, akkor a Te kampányod is képes lesz megteremteni az álmaidhoz szükséges tőkét.

Sőt! Ebben a videokurzusban részese lehetsz annak a pillanatnak is, amikor a Learnie.hu portál az íróasztal fiókjából kikerült és megismerhette a közönség!

  • Konkrét csekklistát kapsz a felkészüléshez
  • Megismerheted a tipikus hibákat, amelyeket el kell kerülnöd a siker érdekében. ehhez pozitív és negatív példákat is mutatunk
  • Ötleteket, tippeket és egy használati útmutatót is kapsz a legnépszerűbb, közösségi finanszírozásoknak helyt adó Indiegogo rendszer használatához
  • 2 esettanulmányt is láthatsz

Tanuld meg ebből a videokurzusból, hogyan tudod az álmaidhoz szükséges tőkét előteremteni egy közösségi finanszírozásos kampánnyal!

Közösségi finanszírozással indult projektek

1 óra 6 perc

SMU7: Közösségi finanszírozással indult projektek