Rólunk

Szombati Orsolya vagyok,      
a Learnie.hu megálmodója.Szombati Orsi Learnie

Miért hoztam létre a Learnie-t?

Közel 18 éve dolgozom trénerként. Tréneri pályám akkor indult el, amikor még munkavállaló koromban azok a cégek, ahol értékesítőként dolgoztam, mindig hozzám osztották be az új kollégákat, azzal, hogy "Orsi, Te vagy a legjobb értékesítőnk, mutasd meg az új munkatársnak, hogy mit az, amit csinálsz, hogyan dolgozol, mert szeretnénk, ha Ő is ilyen ügyes lenne, mint Te!"

És én örömmel segítettem. Megmutattam a műhelytitkaimat, elárultam a "titkos" módszeremet, aminek a sikereimet köszönhetem.
Nagyon jól esett, amikor a kollégáim tényleg tudták használni azt a tudást, amit átadtam nekik, és ezáltal ők is sikeresek lettek. Ekkor szerettem bele a tanításba.

Ahogy teltek az évek, az oktatás egyre nagyobb szerepet kapott az életemben. Hivatalosan akkor fordultak komolyra a dolgok, amikor egykori tanárom, mentorom, Dr. Henkey István, a Modern Üzleti Tudományok tanszékvezetője felkért, hogy a Főiskolán vezessek különféle üzleti szemináriumokat. Ezzel egyidőben bejelentkeztem egy tréningcéghez is, "tréner tanoncnak", így egyszerre sajátíthattam el a főiskolai és az iskolán kívüli felnőtt oktatás alapjait.

Akik már jártak nálam, azt mondják, hogy nagyon jó tréner lett belőlem, amire rendkívül büszke is vagyok.

A saját vállalkozásomat 2004-ben alapítottam meg. Előbb szabadúszó trénerként, majd 2007-től már saját név alatt, a saját cégem égisze alatt, a Profonte Management Akadémián tartottam nagyvállalatoknak szuper képzéseket. Ezt követte 2010-ben a Sales Akadémia, amelyet kifejezetten a kisvállalkozások és mikrovállalkozók segítésére hoztam létre. 

Az elmúlt évek alatt azonban azt vettem észre, hogy az oktatási piac teljesen átalakult.

Egyre többen kérték tőlem, hogy azt a tudást, amit tőlem élőben lehet megszerezni, tegyem elérhetővé online is. 

Sokan voltak az ügyfeleim közül, akiknek

  • nem volt jó az az időpont, amikor a tréninget tartottam
  • túl messze volt a helyszín, ahol a tréninget tartottam
  • a vállalkozása még nem tartott ott, hogy az élő tréningek magasabb árát ki tudta volna termelni.

Viszont én nekik is szerettem volna segíteni. 

Ezért hívtam életre a Learnie-t.

Mivel nem volt, (és úgy tudom, hogy a mai napig nincs is) Magyarországon olyan platform, ahol a tudás valóban igényes formában, könnyen, azaz egy-két kattintással szerezhető meg, én magam hozam létre egyet. Ez lett a Learnie.

Először a barátaimnak meséltem az álmomról, és a legkedvesebb ügyfeleimnek. Amikor meghallották, mire készülök, szinte mindenki azonnal azt kérdezte, hogy:

"Orsi ez eszméletlen jó! Hogyan tudnék a Learnie-re oktatóként én is felkerülni?"

Így hát a Learnie lépésről-lépésre lett az ÉN projektemből a MIÉNK. Már nem csak magamnak csináltam, fejlesztettem, hanem azoknak is, akiknek olyan értékes tudás van a birtokukban, amellyel mások életét tudják jobbá, könnyebbé és sikeresebbé tenni. 

Ha böngészel majd az oldalon, és belekukkantasz az ingyenesen elérhető bemutató videókurzusokba, látni fogod, hogy számomra nem csak az a fontos, hogy prémium kategóriás tudást adjak Neked. Hanem az is, hogy az, amit látsz és hallasz, a szemednek és a fülednek egyaránt élvezetes legyen.

A Learnie-n elérhető összes videokurzust nagyon szép környezetben vettük fel, könnyen emészthető blokkokra vágtuk, és a videokurzusok mellé az összes kapcsolódó anyagot egyetlen kattintással letölthetővé tettük Neked. 

A videokurzusokat, amelyeket egy egyszerű bankkártyás fizetéssel tudsz megvásárolni, a nap 24 órájában eléred, bárhol is tartózkodj a világban. A videókat akár az asztali gépedről, akár az okostelefonodról, akár a tabletedről a fizetés után azonnal élvezheted.

Így valóban akkor és ott tudsz tanulni, amikor és ahol szeretnél. 

A Learnie-n üzleti és hobbi kurzusokat egyaránt vásárolhatsz. Szeretném, ha ez az oldal egy olyan hely lenne, amely mindenki számára rendelkezésre áll, aki tanulni, fejlődni szeretne. Legyen szó értékesítési technikákról, vezetői képességek fejlesztéséről, online marketingről, vagy akár bútorfestésről, bútorkárpitozásról, személyi edző által instruált otthoni edzésprogramról, csokoládékészítésről, amiguru technikák megtanulásáról, vagy akár kezdő kismamáknak és kispapáknak gyermeknevelésről.

A lényeg: tanulj, fejlődj, és a világ kinyílik előtted!

A Learnie segít ebben Neked is!

A kurzusainkkal való ismerkedést kezdd itt ››