Learn
To Be Free

Tanulj, és a világ kinyílik előtted!
Videokurzusaink segítségével ezt bárhonnan, bármikor megteheted.


Kurzusaink Bővebben

Online

Videokurzusainkat a nap 24 órájában online eléred. Bárhonnan. Akár egy mobiltelefonról is. Így ott, és akkor tanulsz, amikor Neked a legkényelmesebb.

Produktív

A Learnie-n a saját életritmusodhoz igazíthatod a tanulásra szánt időt. Akkor, amikor Neked a legmegfelelőbb.

Könnyed

Kurzusaink könnyen érthetőek, interaktívak és élvezetesek. Leckéinket rövid, gyorsan feldolgozható részekre bontottuk, hogy akkor is tanulhass, ha csak pár perced van.

Mindig többet ad

Minden kurzusunk mellé hasznos letölthető anyagokat, csekklistákat és bónuszokat is adunk. A frissítéseket pedig hozzáférésed ideje alatt díjmentesen kapod meg tőlünk.

Értéket teremt

Kurzusaink szigorú minőségellenőrzésen esnek át, így valóban a piac legjobb online oktatóanyagai között válogathatsz. Csak olyan kurzusokat találsz itt, melyekből mi magunk is szívesen tanulunk.

Örömet okoz

Ráadásul a kurzusaink nem csak tartalmasak, hanem nézni is öröm őket, mert igényes, szép környezetben lettek felvéve. Így a tanulásra szánt idő nem csak hasznos, de egyben élvezetes is lesz számodra.

Legnépszerűbb kurzusok
23 perc
1 videó
3 tananyag

Ez az torna Neked szól, ha sokat ülsz irodában, vagy a számítógép előtt, és szeretnéd megelőzni a fájdalmas nyaki-, háti és gerincpanaszokat. Akkor is érdemes megvásárolnod a gerinctornát, ha már voltak korábban ilyen jellegű panaszaid, és nem szeretnéd, ha ezek kiújulnának. Bővebben

3 óra 33 perc
31 videó
1 tananyag

Ahhoz, hogy ízléses képeket tudj készíteni blogbejegyzéseidhez, Facebook oldaladra, vagy akár a szóróanyagaidhoz, ma már nem feltétlenül kell grafikust felvenned. A PhotoScape alkalmazásával az egyszerűbb képeket akár magad is megszerkesztheted. Sajátítsd el a képszerkesztés tudományát Pap Ági videokurzusa segítségével! Bővebben

4 óra 25 perc
8 videó
3 tananyag

A vállalkozásod legnagyobb kincse az adatbázisod, ha tudod hogyan kell az ügyfeleidet újra- és újra hatékonyan megszólítani, vásárlásra ösztönözni, akkor nem kell többé aggódnod, hogyan generálsz új bevételeket! Bővebben

Felhasználóink véleménye

"Nagy szeretettel gondolok rátok, és az életemet alapvetően fordító enneagram tanfolyamotokra."

Balogh Imre
PQRS Zrt.