Hogyan működik a Learnie?

A Learnie.hu működése nagyon egyszerű!

Az oldalon rengeteg szuper videokurzust találsz.

A kurzusokhoz egy bankkártyás fizetéssel 1 hónapos, vagy örökös hozzáférést tudsz vásárolni.

Fizetési rendszerük zárt, és maximálisan biztonságos! A tranzakciókat az OTP Bank Simple Pay biztonságos fizetési rendszerén bonyolítjuk.

Vásárolni a következőképpen tudsz a Learnie-n:

Első lépésként kérünk, hogy egy gyors regisztrációval hozz magadnak létre egy személyes fiókot! Erre azért van szükség, mert a megvásárolt kurzusokat a személyes fiókodba helyezzük el, onnan tudod majd elindítani a videókat.

Kurzusainkat 2 féle konstrukcióban éred el:

1 hónapos hozzáférést akkor érdemes vásárolnod, ha csak "gyors" infókra van szükséged egy adott témában. Ez esetben az adott videokurzust 1 hónapig éred el a személyes fiókodban. 1 hónap után a kurzus automatikusan eltűnik a fiókodból. Ha mégis meg szeretnéd tartani a kurzust, akkor az 1 havi, és az örökös hozzáférési díj különbözetének kifizetésével megtarthatod a videókat a fiókodban, örökre. 

Örökös hozzáférést akkor érdemes vásárolnod, ha szeretnéd, hogy a kurzus örökre a tied legyen. Ez esetben az általad megvásárolt kurzusokról automatikusan és díjmentesen megkapod a frissítéseket, valamint a kurzushoz kapcsolódó új letölthető anyagokat, új oktatóvideókat.

A hozzáférésed ideje alatt a megvásárolt videókat korlátozás nélkül bármikor, bárhányszor megnézheted, és a kapcsolódó anyagokat is korlátozás nélkül, bármennyi alkalommal letöltheted.

A megvásárolt kurzusaidat

a személyes fiókodba lépve, a Kurzusaim menüpont alatt fogod látni, egymás alatt. A megvásárolt kurzusról a számlát a számlázz.hu automata rendszerén keresztül azonnal megkapod. A számládat a megrendelést visszaigazoló e-mailből tudod letölteni.

Mire jó a kedvezménykód?

A jobb oldalról letölthető, 1.500 Ft-os kedvezménykódot egy alkalommal fel tudod használni bármely Learnie kurzus megvásárlásakor. Add meg itt, a jobb oldalon látható mezőben a nevedet, és e-mail címedet, és kiküldjük neked e-mailben a kódodat.

Ha pedig azonnal értesülni szeretnél arról, ha új kurzust teszünk fel a Learnie-re, (amely a publikálástól számítva általában 1-2 hétig bevezető áron érhető el), akkor kérd az Új Kurzus értesítőt is, itt, a jobb oldali feliratkozó ablakban! Ha értesítést kértél, akkor a rendszer automatikusan és azonnal jelzi Neked, amikor új anyagok kerülnek fel a Learnie-re.

Ha a megrendelés vagy az oldal használata során bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan írj nekünk az info@learnie.hu címre, és azonnal segítségedre sietünk!

És végül...

Ha szívesen látnál egy adott témában új kurzust a Learnie-n, vagy ismersz olyan szakértőt, akinek már van profi minőségű videós oktatóanyaga, amelynek méltó helye lehet a Learnie.hu, akkor kérlek, írd meg nekük!

(azokkal tudunk gyors együttműködést kialakítani, akiknek már van oktató DVD-je, de egy, a DVD-nél sokkal modernebb is profibb rendszer is érdekli őket)

Mi megkeressük az általad kért kurzusra a legjobb szakértőt, vagy felvesszük a kapcsolatot az általad ajánlott személlyel, együttműködés céljából.

Köszönjük, hogy minket választottál és jó tanulást kívánunk Neked!

Szombati Orsolya, alapító
és a Learnie.hu csapata