Szombati Orsolya

Szombati Orsolya a Sales Akadémia és a Profonte Management Akadémia alapítója és programvezető trénere. Eddigi 23 éves értékesítői pályafutása során több, mint 9.000 ügyféllel tárgyalt, 16 éves tréneri pályafutása alatt több, mint 2.000 résztvevőnek segített az eredményesebb értékesítésben és örömtelibb ügyfélkezelésben.

Képzéseire jellemző az oldott hangulat, és a gyakorlatias, azonnal átültethető elméleti blokkok alkalmazása. 

Orsi állandó szakértője a Bisnode Marketing Blogjának, meghívott vendégelőadója volt olyan neves konferenciáknak, mint a Marketing SzuperKonfernecia, a Média Hungary Konferencia, a Kereskedők Hétvégéje, vagy a Digitális Marketing Konferenica.
Szakértője a Haszon Magazinnak, a Piac és Profit Online-nak, és olyan neves vállalatok értékesítői, vezetői és ügyfélszolgálati munkatársait képezte már, mint az Algida, az E.On, a Grundfos, a TÜV Rheiland, a Magyar Nemzeti Bank, vagy az Országos Fordító Iroda.

Orsi itt megtalálható kurzusaira jellemző, hogy igényesek, rendkívül magas a szakmai színvonalúak, ugyanakkor könnyen érthetőek, és a gyakorlatba azonnal átültethető tudást adnak.