Bencze Dániel

Bencze Dániel már 2008 óta a pénzügyi szektorban tevékenykedik. Első vállalkozását 2011-ben alapította, ahol magánszemélyeknek és a KKV-nak közvetített finanszírozás lehetőségeket. Pályázatokkal 2012 óta foglalkozik. Előbb az ESZA Nonprofit Kht. munkatársaként segítette a TÁMOP 1-2-3 konstrukciók értékelését, majd ezt követően két nagy pályázatírócégnél dolgozott, mint értékesítési vezető és kiemelt projektmenedzser.

A TNDR Service Kft-t, 2015en alapította meg. Vállalkozásának különlegessége, hogy egy teljesen új szemléletben nyújtja azokat a szolgáltatásokat, melyek a pályázatok elnyeréséhez és sikeres véghezviteléhez szükséges.

Dani célja, hogy a bonyolult és összetett pályázati felhívások világában eligazítsa a laikus cégvezetőket, és közérthető, egyszerű formába öntse a bonyolult szakmai iránymutatásokat.

Innen a szlogen is: "Idegenvezető a pályázatok világában".

2015 novembere óta már 467 vállalkozának nyújt pályázatfigyelési szolgáltatásokat. 128 szerződött ügyfelének eddig 1 milliárd 918 millió forintot "talált" és közvetített a pályázatok segítségével.