Dr. Németh Gabriella

Dr.Németh Gabriella,  kereskedelmi- és Európai Uniós szakjogász, 1996-2014. között a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje, a Közérthető Jogi Blog tulajdonosa, jelenleg vezérigazgatóként vezet egy Zrt-t.

18 év ügyvédi praxis és ma már több mint 20 év jogászi pályafutása során mindvégig küldetése: közérthetővé tenni a jogot a vállalkozók, az ingatlantulajdonosok és a weben tudatosan vállalkozást építő jogtulajdonos szerzők számára. Ez a jogászoktól ritka hozzáállása rendkívül népszerűvé tette az elmúlt években. Számos konferencia előadását mindig érthetően, humorosan tartotta, tartja a jogról kis- és nagyvállalkozások vezetőinek egyaránt.

Képzéseire jellemző a közvetlen hangulat. Jogászként nem távoli, hűvös hangvételű pulpitusról tartja meg workshopját vagy előadását, hanem a cégvezetők egyedi problémáira nyitottan, interaktívan, minden tekintélyelvtől mentesen képzi hallgatóságát.

Gabriella itt megtalálható kurzusaira a legjellemzőbb, hogy akkor is érteni fogod, ha nem vagy jogász vagy nincs saját ügyvéded, sőt, a paragrafusok állandó változásaitól teljesen függetlenül tudja átadni neked a legfontosabb jogelvek és szabályok gyakorlati tudását, hogy azt a kurzus meghallgatását követően már másnap alkalmazhasd a céges szerződéseidben vagy az online marketingedben és adatkezeléseid során.

Gabriella állandó szakértője volt a Haszon Akadémia konferenciáinak, együttműködik a Profonte Management és Sales Akadémiával, az Igazságügyi Jogakadémiával, hallhattuk a Piac és Profit konferenciáján. 2014. óta saját szerződésíró workshopja van, és beiratkozhatsz egy 48 napos online céges szerződésíró tanfolyamra is, melyet szintén ő hozott létre, újításként a jogi szolgáltatások piacán. Elkötelezett a jövő technológiai fejlődéséért és külön kutatási területe a webes jogok és az online szerződéskötések kérdései.

A kurzusok megszerzésével nemcsak megerősödik jogi tudatosságod, de a következő ügyvédi konzultáción már az ügyvédi tanácsadódtól is bátrabban, okosabb fogsz tudni kérdezni, ha egyszer jogi képviseletre lenne szükséged. Addig pedig képezd magad! Dr. Németh Gabriella jogi képzései segítenek a vállalkozásod jogi erősítésében, a jogviták megelőzésében és elkerülésében.