A profi előadó prezentációs technikái

Ár: 19 900 Ft
Kedvezményes ár: 18 900 Ft
Ár: 25 900 Ft
Kedvezményes ár: 23 900 Ft
Kívánságlistára teszem

VÁLJ OLYAN ELŐADÓVÁ, AKIT IMÁD A KÖZÖNSÉG!


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Kiver a víz, izzad a tenyered, remeg a hangod már csak annak gondolatára is, hogy kiállj mások elé és üzleti prezentációt vagy nyilvános beszédet tarts? De ha már rászánod magad, hogy emberek előtt beszélj, szeretnéd, ha az előadásod élvezetes és emlékezetes maradna?

Szeretnél magabiztosabb lenni a technikai eszközök használatában, és nem bénázni, amikor rád szegeződik minden tekintet?

Szeretnéd, ha az előadásod után még sokáig emlegetnének, úgy, hogy: "Na Ő egy igazán jó előadó volt!"

Prezentálni, előadni sokszor a munkával járó szükséges rossz. Magadra kell vonnod a figyelmet, el kell érned, hogy az üzenetedet megértsék a nézők, hogy a termékedet/szolgáltatásodat el tudd adni.

Szeretnéd megélni, amikor:

  • a közönség állva tapsol...
  • a hallgatóság szája fülig ér...
  • a fő üzeneted egy életre megmarad az emlékezetekben...
  • elég egy rövid kis felhívás és azonnal mennek vásárolni a résztvevők?

Ha Te is bakiztál már olyan apróságokban, mint hogy:

  • ... észrevételenül belesétáltál a vetített képbe
  • ... hátat fordítottál a közönségnek, a kivetítőnek beszéltél
  • ... izgalamdban: ide-oda hintáztál, zsebre dugtad a kezed, babráltál a tollal, papírokkal, elejtettél valamit
  • ... megállás nélkül öööö-ztél
  • ... egyszerűen csak felolvastad a diára írt szöveged,

Akkor itt az ideje, hogy ezen változtass! Megtanuld uralni a lámpalázad, profin használni a technikai eszközöket, megtartani a hallgatóság figyelmét és felépíteni azt a tökéletes prezentációt, ami képes ELADNI is.

Ez a tréning pontosan ezt adja meg Neked!

A prezentáció alapjai

30 perc

Mitől lesz sikeres egy prezentáció? Ki az, akit jó előadónak tart a közönség és kitől menekülne? Hogyan érhetjük el, hogy előadásunk hosszú távon is jó élményként maradjon meg a közönségben?

megnézve lejátszás

A kommunikációs csatornák és sajátosságaik ‹‹ ELŐFIZETÉS NÉLKÜL IS MEGNÉZHETŐ ››

18 perc

Milyen utakon "jutunk el" a hallgatósághoz? Mi jellemzi a látható, a hallható és az érezhető kommunikációs csatornát? Melyik a három közül a legfontosabb? Hogyan tudjuk akaratunkon kívül is negatív üzenetet közvetíteni?

Átlagosból kiváló előadó, aki soha nem izgul

32 perc

Mik azok a fejlődési szintek, amelyeken minden előadó átesik. Hogyan lehet szintet lépni? Normális-e az izgulás? Hogyan lehet leküzdeni a lámpalázat? Hogyan érdemes felkészülni egy-egy téttel járó előadásra?

Előadói fortélyok és buktatók

24 perc

Mi az, amin "elvérzik" a legtöbb előadó? Mik azok a momentumok, amelyekkel önkéntelenül is alááshatjuk egy prezentáció sikerét? A figyelem megszerzésének és megtartásának apró technikái

Prezencációs eszközök professzionális használata

30 perc

Hogyan érjük el, hogy a technikai eszközök inkább támogassák, mint gátolják az előadásunk sikerét? Részletesen a projektorról, flip chartról, prezentációs diasorról, handoutokról, mikrofonról és a lézer pointerről.

A sales-es prezentáció forgatókönyve

28 perc

Miben különbözik a normál cégbemutató prezentáció az értékesítési célú prezentációktól? Hogyan, milyen elemekből épül fel a prezi, ami elad? Hogyan érjük el, hogy az előadás után VALÓBAN vásároljon a közönség?