Adatvédelmi kisokos e-mail adatbázis építéshez és kezeléshez

Ár: 7 900 Ft
Kedvezményes ár: 6 900 Ft
Ár: 11 900 Ft
Kedvezményes ár: 9 900 Ft
Kívánságlistára teszem

JOGILAG IS KORREKT KAMPÁNYOK - FÓKUSZBAN AZ ADATVÉDELEM


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Az internetes megoldások fejlődésével természetes igényként jelent meg az adatok védelme ezen a területen is. Ha a vállalkozásodhoz adatokat gyűjtesz a felhasználóidról: e-mail címeket vagy "sütiket", akkor Neked is tisztában kell lenned a jogszabályi kötelezettségeiddel és ezek szerint építeni az adatbázisaidat.

Milyen jogi szabályozások érvényesek az online marketingre?

  • Mi az az adatvédelmi nyilatkozat?
  • Kinek küldhetsz e-mailt?
  • Hogyan építheted szabályosan az adatbázisodat?
  • Miért bírságolhatnak meg?

... és még ezernyi jogi kérdés, amire oda kell figyelned, ha egyetlen nevet, vagy e-mailcímet is szeretnél elkésrni a vásárlóidról, vagy az érdeklődőidről, akár a hírlevél-szoftveredbe, csak egy fekete kis noteszbe is!

Dr. Németh Gabriella közérthető előadása segít abban, hogy a vállalkozásodat jogilag tisztán marketingezd.

Adatvédelmi kisokos e-mail adatbázis építéshez és kezeléshez

1 óra 25 perc

Hogyan marketingezzünk jogszerűen? Milyen büntetésre számíthat az, aki jogellenesen gyűjt és kezel adatot? Mi minősül jogellenesnek? Mire kell figyelni egy e-mail kampány összeállításakor jogi szempontból?