SalesMeetUp sorozat #4: Célok kitűzése és megvalósítása

1 óra 2 perc
Ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 500 Ft
Ár: 5 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 900 Ft
Kívánságlistára teszem

TUDD HOVA INDULSZ, ÉS ÉRKEZZ IS MEG!


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Váltsd valóra az álmaidat, és érj el bármit, amit csak szeretnél! Ez az előadás nem csak álmodozásra inspirál, hanem konkrét, kézzelfogható, gyakorlatias ötleteket és tanácsokat is ad a céljaid megvalósításához!

Ebből a videokurzusból egy gyakorlatias, lépésről-lépésre útmutatót is kapsz, amellyel Te is pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned, hogy elérd a céljaid!

  • megismerheted az Álomtekercs hozzávalóit, amelyel bármikor összeállíthatod az életed 5 nagy területéhez a céljaid (Személyes célok, Biznisz, Tanulás, Család, Barátok)
  • megtanulhatod, hogy mire kell a tervezésnél odafigyelned, hogyan válaszd ki azokat az álmokat, amelyeket meg szeretnél valósítani
  • megtudhatod, hogyan szerezz a megvalósításhoz támogatókat, segítőket: hiszen egyedül néha nagyon nehéz..
  • és végül egy 7+1 lépésből álló útmutatót is kapsz a megvalósításhoz és az ellenőrzéshez

Ha tudod mi a cél, akkor megtalálod az odavezető utat is. Te már kitűzted a sajátod?

Célok kitűzése és megvalósítása

58 perc

Vannak olyan céljaid, amelyek folyton megrekednek az álmok szintjén? Vagy azért, mert elfelejted őket a sok más tennivaló közepette, vagy azért mert nem tudod hogy állj neki a megvalósításnak? Orsi előadása segít abban, hogyan legyenek az álmok megvalósult tények: hogyan állj neki, mit kell tenned, hogy elérd a céljaid!