SalesMeetUp sorozat #5: Szövegírás mesterfokon

Ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 500 Ft
Ár: 5 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 900 Ft
Kívánságlistára teszem

SZÖVEGÍRÁS GÖRCSÖLÉS NÉLKÜL, KÖNNYEDÉN


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Szeretnél te is úgy írni, hogy örömmel olvassanak és szívesen vásároljanak tőled?
Szombati Orsi igazán élvezetes előadása sok-sok gyakorlati példával, ötlettel segít Neked, hogy a webszövegeid, hírleveleid, e-mail kampányaid és Facebook hirdetéseid igazán hatékonyak legyenek!

Ha vállalkozol, akkor jól tudod: amit mondasz vagy írsz, az meghatározza, hogy megszerzed-e az ügyfelet vagy sem. Ez a kurzus segít abban, hogy Te is képes legyél "írni" magadnak egy új autót, egy új laptopot, vagy akár egy luxusutazást is!

Ebből a videokuzrusból megtudhatod:

  • hogyan állj neki az írásnak
  • mit tegyél, ha nincs egy árva ötleted sem, és hogy
  • hogyan csiszold tökéletesre  az anyagot.

Rengeteg ötletet kapsz az ihletgyűjtésre, és számos jótanácsot, hogy az írásodból alapos felkészüléssel valóban a maximumot tudd kihozni. Megtudhatod, hogy az AIDA módszer miért nem a legtökéletesebb eszköz számodra, szövegírói praktikákkal és gyakorlatias útmutatóval kiegészítve.

Megtanulhatod, hogy hogyan ekrülheted el, hogy a szövegeid unalmasak, laposak vagy éppen túlzóak, hiteltelenek legyenek?

Orsi beszél az olvasókról is: milyen típusok léteznek, hogyan tudsz rájuk hatni akkor is, ha nem olyanok, mint a Te típusod?

Végül pedig a záró gyakorlat előtt még arról is szót ejtünk, hogy milyen utómunkálatokat kell megtened, mielőtt élesbe megy a szöveg.

Az őszinte, konkrét statisztikákkal és gyakolrati példákkal, ötletekkel tűzdelt előadásból Te is elsajátíthatod a szövegírás legfontosabb lépéseit és hatékonyabbá teheted az írott kommunikációdat, hogy a következő kampányoddal akár az új autó ára is összejöjjön!

Szövegírás mesterfokon

1 óra 44 perc

Tudod, hogy a vállalkozásod sikere nagyban múlik azon is, hogyan kommunikálsz, mégis amikor le kell ülnöd megírni egy hírlevelet, egy új blog cikket, megszövegezni a honlapodat, vagy épp egy hirdetést írni, akkor csak ülsz a fehér papír felett és nincs ötleted hogy állj neki? Orsi és kolléganője, Lenke ebben segít: az ötletgyűjtéstől a szövegen végzett utolsó simításokig, tesztelésig. Gyakorlatias előadásuk most is számtalan ötletet, és esettanulmányt tartalmaz, amelyekkel Te is neki tudsz kezdeni bármilyen szöveg megírásának! Ne felejtsd el letölteni a segédletet sem!