SalesMeetUp sorozat #8: Piackutatás

Ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 500 Ft
Ár: 5 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 900 Ft
Kívánságlistára teszem

A JÖVEDELMEZŐ ÜZLETI DÖNTÉSEKHEZ MEGFELELŐ INFORMÁCIÓK KELLENEK!


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


Egy új vállalkozás, vagy termék fejlesztése a piac ismerete nélkül egy rendkívül vakmerő vállalkozás! Tudnod kell, hogy pontosan mire van szüksége a vásárlóidnak, mire kíváncsiak, mit fognak megvásárolni? ... de honnan tudhatnád mindezt?

A MEGOLDÁS: A PIACKUTATÁS

Orsi és vendégelőadója, Bohnné Keleti Katalin, az Argumentum Piackutató Intézet ügyvezető-tulajdonosa és a Magyar Marketing Szövetség korábbi elnökségi tagja pontosan ebben segít Neked. 

Kati több évtizedes tapasztalatával, és konkrét esettanulámyokkal mutatja meg, hogyan tudsz olyan kérdéseket feltenni, amelyekből hasznos, üzletileg értékes információkat nyerhetsz ki.

A gyakorlatias, részletekbe menő előadásból megtudhatod hogyan is állj neki a kutatásnak:

  • hogyan készítsd elő?
  • mit kérdezz?
  • kitől kérdezz? 
  • ...és a kapott adatokat hogyan értelmezd!

Tanuld meg ebből a videóból, hogyan láthatsz bele a piacod fejébe, hogy a vállalkozásod az üzletileg kecsegtető irányokba tudd továbbfejleszteni.

 

Piackutatás

1 óra 36 perc

SMU9: Piackutatás