SalesMeetUp sorozat #2: Karácsonyi kampányötletek

1 óra 34 perc
Ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 500 Ft
Ár: 5 900 Ft
Kedvezményes ár: 4 900 Ft
Kívánságlistára teszem

IZGI KAMPÁNYOK, MOSOLGYGÓ ÜGYFELEK


GÉPHÁZ ÜZEN: a kurzushoz tartozó videók itt, a bemutató videó ALATT találhatóak. Ha meg szeretnéd nézni őket, vásárlás/belépés után egyszerűen válaszd ki a listából azt a részt, amelyre kíváncsi vagy, és kattints a lejátszás gombra! Az aktuális  videó itt, az OLDAL TETEJÉN lévő ablakban fog elindulni! Jó tanulást, jó szórakozást!


... nem csak karácsonyra. Izgalmas kampányötletek csúcsra járatva. Avagy hogyan érd el, hogy a webshopod kapui előtt már ott sorakozzanak a vásárlók, amikor még csak azt tudják, hogy "készülsz valamire"?

Szombati Orsi és vendégelőadója Erdei Gyöngyvér számos példát mutat arra, hogyan teheted a vásárlóid számára izgalmassá a vásárlást.

Ebből a videokurzusból kiderül:

  • milyen apróságokkal lepheted meg őket a csomagjukban, vagy "csak úgy"- Húsvétkor, Nőnapra, Nyáron...
  • egy konkrét 8+1 lépésből álló kampánytervet kapsz, amely alapján összeállíthatod a saját autoamta értékesítő sorozatodat
  • a vendégelőadó: Erdei Gyöngyvér (www.fonalparadicsom.hu) arról mesél, hogyan húzott fel a nulláról egy olyan webáruházat, amely a második hónaptól milliókat termelt
  • Gyöngyvér saját példáját is megmutatja, hogy hogyan érte el, hogy hónapokkal  a kampány előtt már annyira fel voltak húzva a követői, hogy szinte bármit megadtak a portékárt a kampányban!

Rengeteg ötlet, és egy lépésről-lépésre útmutató vár a kurzusban, amivel életed eddigi egyik legsiekresebb kampányát rakhatod össze!

Karácsonyi kampányötletek

1 óra 34 perc

Ebből a másfél órás előadásból rengeteg ötletet meríthetsz a következő kampányodhoz: hogyan építsd fel (ehhez egy 8+1 lépéses útmutatót is kapsz), mitől lesz igazán izgalmas a követőidnek, és hogyan tudsz "bankot robbantani vele"? Orsi és vendégelőadója, Erdei Gyöngyvér nagyon sok személyes tapasztalatot, másolható mintát mutat be, hogy segítsen Neked!