Gerincprevenciós mozgásprogram Szilágyi Mónival

Ár: 11 900 Ft
Kedvezményes ár: 7 900 Ft
Ár: 13 900 Ft
Kedvezményes ár: 8 900 Ft
Kívánságlistára teszem

Gerincprevenciós mozgásprogram

A tréning célja alapvetően az ülő életmódunkból adódó mozgásszervi panaszok (hát-, nyak-, derékfájás, stb.) megelőzése.

Ez egy olyan komplex mozgásprogram, melybe preventív gerinctréneri tanulmányaim, illetve a szakmámban eltöltött gyakorlati évek tapasztalatának legjavát tettem bele.

Tartalmaz egy speciális NMPT gerinctornát, melynek célja az idegrendszer újraprogramozása, helyes mozgásminta megtanulása, illetve az életmódunkból adódó gerincsérv megelőzése.

Ezen felül, a csomag tartalma további 2 db, közel 60 perces preventív gerinctréning videó is, melynek célja az egészségesen működő gerinc karbantartása.

Fontos megérteni a különbséget a kettő között!

Míg az NMPT egyfajta “szoftverfrissítés”, amelynek célja a berögzült helytelen mozgásminta felülírása, a helyes testtartáshoz szükséges megfelelő ideg-izom kapcsolatok újra tanulása, alvó inaktív izmok felélesztése. Mindezt egyszerű letisztult alapmozdulatok, gyakorlatok rendszeres precíz kivitelezésével érjük el.

Addig a preventív gerinctréning videókban “csupán” - és ezt ne degradáló jelzőként értsd -, a már jól működő egészséges gerincet támogató erősítő, nyújtó, mobilizáló gyakorlatokkal ismerkedsz meg.

Mindkét torna célja a prevenció, az NMPT azonban minden edzés alfája omegája.

NMPT elsajátítása nélkül szinte lehetetlen minőségi edzésmunkát végezni! Legyen az gerinctréning, vagy keményebb cross tréning.

Egyik sem "gyógytorna" kategória.

Lesugázó fájdalmak, diagnosztizált, panaszokat okozó sérv esetén szakember felügyelete mellett végzett, személyes mozgásprogram szükséges!

Ha megveszed ezt a csomagot, és végig szeretnéd csinálni, mindenképp azt javaslom, először az NMPT-vel kezdd!

Az NMPT-t eleinte érdemes naponta megcsinálni, különösen abban az esetben ha nagyon sokat ülsz, mert a mozgásszegény életmód miatt romlik a mozgásminta, és minél több a gyakorlás, annál hamarabb épül helyébe a friss, új minta.

Továbbá, melegen ajánlom diákoknak, sokat ülő, vagy egyoldalú mozgástevékenységet végző embereknek is.

A gerinctorna videókat pedig csináld, bármikor, amikor időd engedi.

Bármi kérdés felmerül az edés videokkal, a gyakorlatokkal kapcsolatban, az elérhetőségeimen keress meg: www.sportrehab.hu

NMPT Természetes mozgásminta tréning

23 perc

uj

Preventív gerinctréning I.

53 perc

Regeneráló 53 perces komplex, "egész testes" mozgásprogram az egészséges gerincért.

Preventív gerinctréning II.

59 perc

Regeneráló 59 perces komplex, "egész testes" mozgásprogram az egészséges gerincért.