Teljes testes alakformáló tréning nem csak nőknek

Ár: 11 700 Ft
Kedvezményes ár: 7 100 Ft
Ár: 12 900 Ft
Kedvezményes ár: 8 700 Ft
Kívánságlistára teszem

Komplex alakformáló edzés nem csak nőknek

Komplex alakformáló edzés nem csak nőknek egy teljes testre kiterjedő erősítő, nyújtó, regeneráló edzés. Bátran nekiállhatnak kezdők, haladók, nők és férfiak is, mert a gyakorlatokat úgy válogattam össze , hogy mindenki az edzettségi szintjéhez mérten tudja nehezíteni, illetve könnyíteni az adott fel- adatot.

Az egyes blokkokban található gyakorlat párokat a megadott ismétlésszámban, 3 körben végezzük el, egymás után.

Eszközigény

- Egy pár 1 kg os kézi súly, vagy 2 db fél literes ásványvizes palack. Nehezítésként edzettségi szintedhez megfelelő méretű nagyobb súlyzó, és gumiszalag

- SMR henger opcionális

- Polifom

A program 6 rész edzésblokkból áll.

Az első blokk a bemelegítés, melyet bárki előfizetés nélkül megnézhet.

A továbbiakban, a fő részben 3 régióban, dolgozunk. A 2., 3., és 4. videós blokk a felső test, alsó test, törzs. A gyakorlatok erőfejlesztőm illetve kardio jellegűek, teljes testre, minden porcikára kiterjedően edzünk ebben a 3 zónában.

Az 5. videós blokk egy teljes testes nyújtó gyakorlatsort tartalmaz, melyet akár külön egy fárasztó nap után a többi edzés nélkül is elvégezheted, és garan- táltan felfrissülsz, jobban érzed magad majd tőle.
Alkalmazhatod a különböző régiók elvégzése után is.

A 6. video blokk pedig egy igazi csemege, mert egy teljes testes regeneráló önmasszázst tanítok meg neked SMR hengerrel. Szintén alkalmazható ön- magában is. Hatása lazító, regeneráló, feszültségoldó.

Bónusz anyag

Az edzésprogramhoz tartozik egy letölthető PDF dokumentum, melyben részletes leírást találsz arról, hogyan kell a gyakorlatokat kivitelezni, hogyan könnyítheted, vagy nehezítheted az adott gyakorlatot.

Maguk az edzés-zónák is variálhatók, tehát ha nincs a teljes edzésre időd, csak szeretnél egy kicsit törzsizmozni pl., akkor megcsinálod a bemelegítést, és kiválasztod a 4. videót (törzsizmok, hát) amihez a végén vagy hozzáteszed a nagy nyújtást az 5. videóval, vagy csak az adott blokkhoz tartozó kisnyújtást végzed el.

Amennyiben nem vagy benne biztos hogy neked való e program vagy bizonyos részeiben bizonytalan vagy elérhetőségeimen megtalálsz.

© Szilágyi Mónika - www.sportrehab.hu

megnézve lejátszás

1. Bemelegítés ‹‹előfizetés nélkül is megnézhető!››

16 perc

Bármilyen edzés vagy torna előtti szakszerű bemelegítés a teljes testre.

2. Felső test edzése és erősítése

18 perc

A videó gyakorlatai erőfejlesztő illetve kardio jellegűek. Teljes testre, minden porcikára kiterjedően edzünk. Ebben a videóban a felső test izmai kerülnek fókuszba.

3. Alsó test edzése és erősítése

19 perc

A videó gyakorlatai erőfejlesztő illetve kardio jellegűek. Teljes testre, minden porcikára kiterjedően edzünk. Ebben a videóban az alsó test izmai kerülnek fókuszba.

4. Törzsizmok edzése és erősítése

15 perc

A videó gyakorlatai erőfejlesztő illetve kardio jellegűek. Teljes testre, minden porcikára kiterjedően edzünk. Ebben a videóban a törzsizmok kerülnek fókuszba: a has és a hát.

5. Teljes testes nyújtás (stretching)

33 perc

A nyújtás jelentősége még mindig óriási a megfelelő mozgásminőség szempontjából! Berövidült mozgáspályán ugyanis lehetetlen hatékony edzésmunkát végezni. A nyújtást soha ne hagyd ki az edzés végén!

6. SMR hengerezés

22 perc

Ez a videó egy igazi csemege, mert egy teljes testes regeneráló önmasszázst tanulhatsz meg, SMR hengerrel. A videó alkalmazható önmagában is. Hatása lazító, regeneráló, feszültségoldó.